Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]Зам.-предсезателят на парламента Веселин Марешки разкри в

...
Редактор Александър Дечев, e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЗам.-предсезателят на парламента Веселин Марешки разкри в
Коментари Харесай

Марешки за Деница Сачева: Не подкрепяме да се повишава човек, който не си е свършил работата

Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]

Зам.-предсезателят на Народното събрание Веселин Марешки разкри в предаването " Лице в лице по БТВ за какво са номинирали Симеон Найденов за началник на КПКОНПИ.

" Той е един съвършен правист, с 35 години стаж от двете страни на барикадата - и като следовател, и като юрист, работил е по всички членове на Наказателния кодекс, доста честен човек е. Дори хора от други парламентарни групи ни споделят, че в случай че не стане, ще го предложим за заместител ръководител на КПКОНПИ. Последните дни са доста забавни, сякаш ясни резултати, при гласоподаване свършват с по 3-4 гласа разлика. Доста хора отсъстват в Народното събрание ", сподели той.

" Правилното решение е дотацията да е 1 лев на глас. Ние в никакъв случай няма да подкрепим друго по-високо решение. Това е моралното. Богатството не е в парите, а е в концепциите. Много други по-богати от мен не желаят да се появят в политиката, тъй като ще ги замерват с камъни. Когато ти имаш хрумвания, няма потребност да си богат. Има обединения, в които има хора, които не са богати, само че печелят благосклонности в своите обитаеми места, а даже и на по-високо равнище на национално ниво ", разяснява Марешки.

Той изясни и за какво " Воля " не поддържа назначението на към този момент някогашния зам.-министър на образованието Деница Сачева за заместител на Бисер Петков като обществен министър.  " Ние по принцип сме срещу това в случай че не си си приключил работата да те покачват на друго място. Нашата оценка за положението на просветителната система не е доста висока, както и за опазването на здравето и за обществените действия. Така че в случай че ти си бил част от екипа в образованието и не си приключил това, което всички са очаквали, то няма по какъв начин да те покачваме да отидеш на друго място и да чакаме, че ще се представиш по-добре, от една страна. Ние сме несъмнено единствената парламентана група в света, в която дамите са повече от мъжете. Нашите депутатки доста остро се борят против нашествието на джендър идеологията в учебните заведения и тези проби, които се пускат. А Деница Сачева е част от този развой. Тя е подписала заповедта този тест да мине в едно съответно учебно заведение. Това е доста грозно - момченце, момиченце, родител 1, родител 2... ", съобщи още по тематиката варненският политик.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР